IMG-6712.JPG

 REBOZOMASSAGE 

 

 

Rebozo hjælper med at afspænde dit bækken og får det i balance. Det giver din baby de bedste betingelser for, at lægge sig i den mest optimale position til fødslen. Når du når til terminsperioden, kan rebozo virke fødselsmodnende og hjælpe din baby til at lægge sig endnu dybere ned. Rebozo kan også afhjælpe smerter i bækkenet, lænden og ryggen.

(Kun i Københavnsområdet)

 

50 min. Pris: 750 kr. inkl transport

REBOZOSVØBNING

 

 

Svøbning er en smuk og kærlig ceremoni, hvor hele din krop bliver svøbt. Det er kærlighed og et langt kram til din krop, med tanke på alt, hvad den har givet og gjort i graviditeten, fødslen og moderskabet. Jeg svøber dig i kærlighed med intentionen om at bevare din nye styrke som mor. 

(Kun i Københavnsområdet)

 

 

 

60 min Pris: 850 kr. inkl. transport

1:1 SESSIONER

 

En session á 90 min. 750 kr.

To sessioner á 90 min. 1400 kr.

Tre sessioner á 90 min. 2000 kr.

En 1:1 session kan bestå af fødselsforberedelse, efterfødselsforberedelse eller en efterfødselssamtale.

Oftest har jeg to 1:1 sessioner med en uges mellemrum, hvoraf den første består af fødselsforberedelse og den anden af efterfødselsforberedelse.

For flergangsfødende starter vi altid den første session med at tale den første fødsel grundigt igennem, for under næste session at lægge en plan for og forberede den kommende fødsel.

Det er ikke muligt at blande fødselsforberedelse og/eller efterfødselsforberedelse og efterfødselssamtale i en enkelt session.

Sessionerne foregår online

LYNKURSER

 

Fødselsforberedende lynkursus for par online.

 

3 timer. Pris: 1400 kr.

 

 

Forældreforberedende lynkursus for par online.

 

3 timer. Pris: 1400 kr.